Twentenaren laten besparen op de energierekening, dat is onze drijfveer!

Keurigadvies is een enthousiast, jong bedrijf met als doel om iedereen in Twente te helpen besparen op zijn of haar energiefactuur. Wij zijn er voor jou, voor jouw portemonnee.


Wij zijn sterk in het leveren van kleine installaties met grote prestaties. Juist omdat wij goed begrijpen dat dat je zonnepanelen in de eerste plaats aanschaft voor het rendement. En dat rendement haal je natuurlijk het liefst uit een goed product. Uitstekende kwaliteit voor een eerlijke prijs, daar gaan wij voor.


Gelijk weten hoeveel jij kan besparen? Doe nu de check


Gelegen in Losser zitten we altijd bij jouw in de buurt. Een offerte maken wij dan ook het liefst samen aan de keukentafel, met een duidelijke uitleg, een goed advies en een kop koffie. We bekijken dan direct of jouw dak in goede staat is, waar de meest geschikte plek voor de omvormer is, hoe we de kabels volledig uit het zicht kunnen afwerken en of de meterkast geschikt is. Van begin tot eind heb je één persoonlijk aanspreekpunt. Dat vinden wij belangrijk.


Lees hier het verhaal van Erik Keur Nu lezen

Naast service, professioneel advies en A-merk kwaliteit producten krijg je bij ons nog ook;

  • · Wij halen het maximale uit je dak. Op deze manier hebben we meer dan 300 woningen in Twente voorzien van zonnepanelen.
  • · Veiligheid vinden wij heel belangrijk. Het systeem ligt tenslotte toch op je dak. Daarom werken we enkel met ervaren en gecertificeerde installateurs.
  • · Van aanschaf tot opbrengst. Ook na de installatie staat wij voor je klaar bij vragen over jouw systeem, als de communicatie met je omvormer is verbroken, of als je denkt dat er sprake is van een storing.
  • · BTW-teruggaveservice. De BTW van de aanschaf van de zonnepanelen kan je terugvragen. Omdat we je graag deze administratieve rompslomp besparen, doen wij het voor je. Het bedrag dat je terugkrijgt van de belasting is vaak honderden euro's!
  • · Altijd persoonlijk contact en een oprecht en realistisch advies. Service zoals we die zelf ook graag willen ervaren, ook ’s avonds en in het weekend.
  • · Bij Keurigadvies worden de zonnepanelen jouw eigen bezit. Hierdoor stijgt jouw woning direct in waarde en is het rendement op de investering hoger.

Zonnepanelen plaatsen in Twente

Zonnepanelen, ze zijn er in allerlei soorten en maten. Maar welk zonnepaneel past het beste bij jou? Wij komen graag bij jou op locatie om uw persoonlijke situatie te bekijken, zodat jij binnenkort ook kunt besparen op jouw energierekening.

Lees meer

Ook verdienen met zonnepanelen?


Bereken nu jouw besparing met onze handige tool.

Aantal zonnepanelen:
zonnepanelen

2 zonnepanelen

50 zonnepanelen

Wat is het vermogen per paneel?
Wattpiek
Wat is de hoek van het dak?
Graden
Wat is de oriëntatie van het dak?
Opbrengst in kWh per jaar:
Besparing per jaar:
Besparing per maand:

Deze berekening wordt gemaakt op basis van het gemiddelde en een energieprijs van € 0,22.

Wilt u een volledige berekening van uw besparing?

Laten we dan snel een afspraak plannen om jouw op basis van jouw situatie een realistische berekening te maken. Uiteraard geheel vrijblijvend.

Lees hier hoe onze zonnepanelen en service wordt ervaren

Deze Twentenaren hebben we al mogen verblijden met een lagere energierekening


Van onze blog

De nieuwste energie gerelateerde feiten

Energieprijzen door het dak of zonnepanelen op jouw dak

Dit is het moment om te investeren in zonnepanelen.

Lees verder

Zonnepanelen Losser

De afgelopen weken hebben we meerder woningen in Losser voorzien van zonnepanelen.

Lees verder

Subsidie Zonnepanelen 2020

Energie Investerings Aftrek (E.I.A.) 2020 Om ondernemers te stimuleren energie-efficiënte en duurzame investeringsmiddelen aan te schaffen, is de fiscale subsidieregeling Energie-investeringsaftrek (EIA) ontstaan. Investeert u in een bedrijfsmiddel dat op de Energielijst staat? Dan kunt u in aanmerking komen voor fiscaal voordeel. Zo creëert u een extra aftrekpost van de te betalen winstbelasting. De eerste publicatie van de Energielijst 2020 is gepubliceerd. Er zijn bedrijfsmiddelen toegevoegd, afgehaald en de eisen per investering zijn aangescherpt. Het EIA-percentage blijft wel gelijk en is in 2020 wederom 45%. Wij zetten een paar belangrijke wijzigingen voor u op een rij.

Lees verder

Wil je graag exact weten hoeveel jij kan verdienen?

Laten we dan snel een afspraak plannen om jouw op basis van jouw situatie een realistische berekening te maken. Uiteraard geheel vrijblijvend.